Honda Civic – AUTOBEST 2018 konkurso finalininkas

6 spalio, 2017

Naujasis Honda Civic tapo vienu iš šešių pretendentų į prestižinį AUTOBEST 2018 konkurso „Best Buy Car of Europe“ apdovanojimą.

Tai jau antrasis kartas per pastaruosius kelerius metus, kai Honda automobiliai patenka į konkurso finalą. 2016-aisiais šio konkurso finale varžėsi Honda HR-V visureigis.

2017-ųjų pradžioje į Europos kelius išriedėjęs, Svindono mieste (Didžioji Britanija) gaminamas jau dešimtosios kartos Honda Civic išgarsėjo kaip didžiausias tarptautinis automobilio kūrimo projektas per visą bendrovės istoriją. Daugelį dešimtmečių atpažįstamas kėbulo siluetas ir kiti dizaino bruožai praturtinti pažangiausiomis inovacijomis inžinerijos, gamybos, aerodinamikos, taip pat variklių bei važiuoklių technologijomis.

AUTOBEST 2018 finalininkų bandomieji važiavimai vyks lapkričio 29 – 30 d. d. Vairano mieste (Italija). Konkurso nugalėtojo paskelbimo iškilmės rengiamos gruodžio 15 d.

Konkursą rengianti AUTOBEST organizacija vienija 31 įtakingą automobilių tematika rašantį žurnalistą iš daugelio Europos šalių.

Kasmetinis apdovanojimas suteikiamas Europos pirkėjų lūkesčius labiausiai atitinkančiam automobiliui. Vertinant pretendentus be grynai techninių charakteristikų ypač svarbūs faktoriai yra konkurencinga kaina (turi būti galimybė suformuoti optimalią automobilio komplektaciją už mažiau nei 20 000 eurų), platus papildomų priedų ir atsarginių dalių asortimentas, patrauklus dizainas.